Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Kadın Psikolojisi 690737

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

104446

TÜR :

Eğitim Kitabı

- Psikolojik farklılıkların analizi - Kadın erkek ilişkileri - Kadınlara has ruhsal sorunlar - Kadınlarda görülen başlıca kişilik tipleri - Kadınlar neden daha çok konuşur? - Modernizmin dayattığı cinsiyet kimlikleri - Kadının sömürülmesi - Kadının ideal erkek tipi - Sorunla baş edebilme açısından kadın erkek farkı - Kadındaki beğenilme duygusu - Ev hanımlığı bir kabus mu? - Şiddet uygulanan kadında görülen rahatsızlıklar - Evliliğin belkemiği "biz" duygusu - Modern dünyanın poligamisi: Çok ilişkili evlilikler - Feminizmin evlilik üzerindeki etkileri - Terkedilme korkusu - Aşkta kadın erkek farkı - Annelik psikolojisi - Biyolojiden inanca kadın - Kadına ve erkeğe mizahî bir bakış
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Boyutlar :13,50x21 cm
Sayfa Sayısı:350

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


29 Nisan Pazartesi-01 Mayıs Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$6.10

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver