Ürün Sepetinize Eklendi

X
SEPETE GİT
ALIŞVERİŞE DEVAM ET

Çocuğunuzun Resimleri Size Ne Anlatır 629025

ÜRÜN DETAY
İADE KOŞULLARI

ÜRÜN KODU :

104448

TÜR :

Eğitim Kitabı

Resim, çocuğun iç dünyasının kâğıtlara dökülmüş hâlidir. Bu hâl dünyanın en güzel duygusudur aslında. Çünkü en saf, en pembe hayallerini o minicik dünyasında barındırır çocuk ve bunu itinayla kâğıtlara döker.
Çizilen her bir resim çocuğun kendinden bir parçadır âdeta. Resmi onun düşünüşü, duyuşu ve görüşü olur bir yerde. Öyle ki; kullandığı kâğıdın büyüklüğü, figürleri kâğıda yerleştirme şekli, kullandığı renkler; hatta kalemini sert ya da ürkek kullanması bile ruh hâli hakkında önemli ipuçlarını gözler önüne serer.
İşte Anne Babalar Çocuğunuzun Resimleri Size Ne Anlatır? kitabı; çocuğun iç dünyasından yansıttığı çizimlerle onun dile getirmekte güçlük çektiği duygularını, düşüncelerini ve minik ruh dünyasını anlamanıza bir kapı aralıyor.
Sayfa Sayısı: 224
Ebatlar: 16.5 x 22.5 cm.
Kağıt Cinsi: Book Paper
Kapak Türü: Karton Kapak
Baskı Tarihi: Aralık - 2015

Made in Türkiye

ÜRÜNÜN SIZE TAHMINI ULAŞMA TARIHI

Diğer Ülkeler


01 Nisan Pazartesi-03 Nisan Çarşamba

Sefamerve Tarafından Gönderilecektir.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Abiye ürünlerinde bu süre 24 saattir. İade etmek için sitemiz üzerinden sefamerve kullanıcınız ile giriş yapıp iade kaydı oluşturmanız gerekmektedir.

İade ile ilgili ayrıntılı bilgi için YARDIM - DESTEK bölümünden İade ve Sipariş İptal bölümüne tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

MİKTAR :
 

$8.14

Bu Ürün Tükendi!

Gelince Haber Ver